Bjerkvik skole - nyheter

Innskriving av 1. klassinger

Innskriving av 1. klassinger for skoleåret 2020-2021, er utsatt til i januar 2020 på grunn av kommunesammenslåingen.

Innskrivingen vil være åpen f.o.m. 13. - 31. januar 2020.

For informasjon om fremgangsmåte bruk linken under til kommunenes nettside

www.narvik.kommune.no/tjenester/skole-barnehage-og-sfo/skole-og-utdanning/innskriving-av-nye-1-klassinger-til-skolearet-2019-2020/

Inne på den siden kan man også søke om SFO-plass.


Foto: Copyright Shutterstock

Elevbedrifter i 9.klasse

9.klasse har denne uka hatt 4 ulike elevbedrifter hvor de har jobbet med alle de ulike sidene av å opprette, drive og (snart) avvikle en bedrift.

Det har blitt lagd armbånd, bakt julekaker og masse god gjærbakst og drevet kafé. Arbeidsinnsatsen har vært høy og mange nye utfordringer er blitt taklet av elevene :-)Kick-off for trivselsleder-programmet

Bjerkvik skole har dette skoleåret valgt å bli Trivselslederskole. Her er definisjonen av en trivselslederskole fra programmets nettside :

På trivselslederskoler skal barn og ungdom være aktive og inkluderende – med store smil om munnen!

Mobbefrie trivselsledere (TL) er elever som bidrar til et bedre samhold og et tryggere skolemiljø, gjennom organisert aktivitet i friminuttene. Konseptet Aktiv TL-undervisning kombinerer i tillegg fysisk aktivitet og læring i undervisningen. 1400 grunnskoler i Norge, Sverige og på Island deltar i programmet.

De nye trivselslederne har allerede vært på kurs for å lære litt om jobben, og torsdag 26.09.19 arrangerte de Kick-off for hele skolen i skolegården. Været var med og det ble noen flotte timer ute. Takk til Coop Extra Bjerkvik for at de sponset oss med frukt.