Bjerkvik skole - nyheter

Bjerkvik skole åpner for alle fra 12.05.20

Info fra rektor 11.05.20:

Jeg viser til meldingen dere mottok i Visma tidligere i dag om at skolene skal åpne fra mandag 11.mai, men at ikke alle vil åpne samtidig, og at skolen har mulighet til å bruke neste uke for å tilpasse åpningen.

Bjerkvik skole vil åpne skolen fra og med tirsdag 12.mai for 5.-10.trinn. Mandag vil ansatte benytte til å klargjøre for åpningen, og da må elevene jobbe selvstendig hjemme med skolearbeidet sitt uten oppfølging av lærer.

Skoledagen vil starte opp kl.08.30 og avslutte kl.13.00 de fire dagene i neste uke og de tre skoledagene i uke 21.

Mandag 11.mai sender jeg ut nærmere informasjon om hvordan vi tenker å organisere klassene i bygget og uteområdet, og hvordan vi ivaretar smittevernet. Dere kan være helt trygge på at vi tar smittevern og sikkerheten til barna og de ansatte på alvor. Jeg viser til veilederen for skole som dere allerede har mottatt link til.

Vi gleder oss til å se elevene på skolen igjen! God helg!

Tove Fagerjord

Enhetsleder Bjerkvik skole

tlf 76 91 24 04 mob +47 915 28 573

Problemer hjemme? Trenger du noen å snakke med?

Her er to viktige telefonnumre du kan ringe.

Alarmtelefonen for barn og unge 116 111

Mental helses hjelpetelefon 116 123

Info fra skolehelsetjenesten til elevene

Til ungdomsskoleelever

Til barneskoleelever

Elevbedrifter i 9.klasse

9.klasse har denne uka hatt 4 ulike elevbedrifter hvor de har jobbet med alle de ulike sidene av å opprette, drive og (snart) avvikle en bedrift.

Det har blitt lagd armbånd, bakt julekaker og masse god gjærbakst og drevet kafé. Arbeidsinnsatsen har vært høy og mange nye utfordringer er blitt taklet av elevene :-)

Kick-off for trivselsleder-programmet

Bjerkvik skole har dette skoleåret valgt å bli Trivselslederskole. Her er definisjonen av en trivselslederskole fra programmets nettside :

På trivselslederskoler skal barn og ungdom være aktive og inkluderende – med store smil om munnen!

Mobbefrie trivselsledere (TL) er elever som bidrar til et bedre samhold og et tryggere skolemiljø, gjennom organisert aktivitet i friminuttene. Konseptet Aktiv TL-undervisning kombinerer i tillegg fysisk aktivitet og læring i undervisningen. 1400 grunnskoler i Norge, Sverige og på Island deltar i programmet.

De nye trivselslederne har allerede vært på kurs for å lære litt om jobben, og torsdag 26.09.19 arrangerte de Kick-off for hele skolen i skolegården. Været var med og det ble noen flotte timer ute. Takk til Coop Extra Bjerkvik for at de sponset oss med frukt.